Hopp til innhold

Reisen begynner før dørstokken

Den tiden vi går å grubler på hvordan eller om vi skal gjøre det er også verdifull.

Ganske ofte hører jeg folk si at de har tenkt lenge på å begynne en prosess med selvutvikling. Kanskje ordne opp i noe eller forbedre seg på noen måte. Det kan være å lese en bok, bedre helsen, prøve terapi eller begynne studier.

Mange går å tenker på dette ganske lenge før de gjør de. Og så tenker de samtidig negativt om seg selv for de ser at de ikke gjør noe med det, bare går å tenker på det. Kanskje de til og med syns de er tiltaksløse og slår seg litt i hodet.

Men det er bare det at reiser begynner før dørstokken. Når vi går å tenker på slikt, så er vi allerede i en prosess som bringer oss framover. Denne perioden, hvor vi går svanger med vår ide, er en viktig fase som vi burde sette mer pris på.

Så hvis du går å tenker på noe du har tenkt til å gjøre kan du samtidig også tenke at dette er en viktig del av prosessen. Handlingen vil komme når den kommer, og gresset vil gro når det gror.

Legg igjen en kommentar